1. Derin bir tencereye suyu koyun ve kaynamasını bekleyin.
2. Kaynayan suya tuz ve zeytinyağını ilave ettikten sonra, makarnaları ekleyin ve dilediğiniz sertliğe ulaşıncaya kadar pişirin.
3. Napoliten sos için: Zeytinyağını tavaya ilave edin ve ısıtın. Sarımsakları minik minik doğrayın ve zeytinyağında kavurun.
4. Domateslerin kabuklarını soyun ve rendeleyin.
5. Domatesleri sarımsaklarla beraber tavada çevirib. Tuzu ve karabiberi de ilave edip, kaynayana kadar pişirin.
6. Taze fesleğen yapraklarını ince ince kıyın. Taze kekikleri de dalından ayırın ve yapraklarını sosa karıştırın.
7. Haşlanan makarnalar üzerine sosu ve parmesan peynirini ilave edin ve keyifle tüketin. İşte bu kadar, afiyet olsun!
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.