İç malzeme için tüm malzemeyi karıştırın ve kenara alın. Bir adet yufkayı düz bir zemine serin. Yarısını ayçiçeği yağı ile hafifçe yağlayın. Diğer yarıyı üzerine kapatın. Daha sonra yufkayı üçgen şeklinde beşe bölün.
Bir parçayı geniş kısmından başlayarak çok sıkı olmayacak şekilde sigara böreği gibi sarın. En uçta kalan 3 parmaklık kısmı sarmadan bırakın.
Rulonun iki ucunu ıslatın ve hamura simit şeklini verip bir araya getirin. Uçta kalan üçgen kısmı da hafifçe ıslatıp çanak şeklini alan hamurun içine kapatın. İç malzemeden koyun ve yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin. Kalan yufkaları da aynı şekilde hazırlayın.
Kenarlarına yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yufka ve iç malzeme pişene dek tutup, servis yapın.