Tarifler

Piliç Rulo
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 7 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Kolay

Piliç Rulo

17 Haziran 2016 0 1 Yorum Yok
6651 görüntüleme
Klasikleşmiş yemek tariflerini değiştirmek tamamen sizin elinizde. Hayal gücünüzü kullanarak hem misafirlerinizi şaşırtabilir hem de harika bir akşam yemeğine imza atabilirsiniz. Bu tarif ile tavuk etini sevmeyen kalmayacak. Margarini bir kaba alarak içine limon suyu ve kıyılmış maydanoz ekleyip karıştırın. Bu karışımdan 1 çorba kaşığı ayırın. Hafif dövülmüş piliç bonfileleri…
Kuru Kayısılı Hindi Güveç
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 8 malzeme
Kategori: Sebze Yemekleri
Zorluk: Kolay

Kuru Kayısılı Hindi Güveç

17 Haziran 2016 0 1 Yorum Yok
2084 görüntüleme
Hindi eti ve kuru kayısının aromatik tatlarını bu muhteşem tarif ile birleştirebilirsiniz. Hem de yapımı sadece 5 dakika sürüyor. Evdekiler hızınıza şaşıracak! Mantarı küp şeklinde doğrayın, domatesleri ise ikiye kesin ve geniş bir kaseye alın. Kase içerisine iri doğranmış kayısı, arpacık soğan, hindi eti, pul biber, kimyon, karabiber, tuz ekleyip…
Ev Yapımı Kumpir
Hazırlama Süresi: 27 dakika
İçeriğinde: 12 malzeme
Kategori: Mezeler
Zorluk: Kolay

Ev Yapımı Kumpir

26 Mayıs 2016 0 1 Yorum Yok
2567 görüntüleme
Patatesleri soyup hızlı pişmesi için dörde bölüp sıcak su dolu tencerede bol su ile haşlarız. Suyunu süzdüğümüz patateslerin çatalla ezmeye başlarız içerisine tereyağ ve peynirleri koyup karıştırırız. Bu karışımı tabaklara alır. üzerine sevdiğimiz malzemeleri yerleştiririz.
Milföye Sarılı Tavuk Baget
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 6 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Kolay

Milföye Sarılı Tavuk Baget

24 Mayıs 2016 0 1 Yorum Yok
10752 görüntüleme
Tavukları bir tencere içerisinde haşlayıp soğumaya bırakalım. Soğuyan bagetlere tuz ve karabiber serperek. Milföy hamuruna sarılır. Yağlı kağıt koymuş olduğumuz tepsiye dizilerek üzerine yumurta sarısı sürülür. İstenilirse üzerine susam atabiliriz. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında üzerileri kızarıncaya kadar pişirilir.
Sebze Çorbası
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 10 malzeme
Kategori: Çorba Tarifleri
Zorluk: Kolay

Sebze Çorbası

9 Mayıs 2016 0 1 Yorum Yok
2993 görüntüleme
Margarini büyük bir tencerede eritip doğramış olduğunuz soğanı, ezmiş olduğunuz sarımsağı ve doğranmış kerevizi 5 dakika boyunca kavurun. Dilimlere ayırdığınız Havuçları ekleyin ve 2 dakika daha pişirin. Doğranmış domatesleri ve et suyunu ilave ettikten sonra 20 dakika boyunca kısık ateşte kaynatın. Makarnayı, diğer sebzeleri ve kuru fasulyeyi ekledikten sonra, makarna…
Tavuklu Cevizli Makarna
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 10 malzeme
Kategori: Makarna Tarifleri
Zorluk: Kolay

Tavuklu Cevizli Makarna

5 Mayıs 2016 0 1 Yorum Yok
3550 görüntüleme
Makarnayı tuzlu suda haşlayın. Tavaya margarini koyun ve eritin. Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Üzerine pul biber ve tuz ekleyip, karıştırın. Eti tavaya atın ve kızarana kadar pişirin. İçine sıcak suda beklettiğiniz Kuru üzüm ve cevizi ilave edin. Haşladığınız makarnayı suyun içinden kepçeyle alın ve tavuğa ekleyin. Mısırında ilave edip…
Üye OlKayıp Şifre
Kullanıcı adı
Şifre
Şifreyi Doğrula
E-Posta
Kullanıcı adı ya da E-posta