Türk

Kayseri Yağlaması
Unun ortasına havuz açıp içine ılık süt, maya, sıvı yağ, tuz ve şekeri ekleyip karıştırın. Ilık suyu da yavaş yavaş ekleyip yoğurun.…
10 Mart 2022487 görüntülemeAperatifler
Ayran Aşı Çorbası
1. İlk olarak bir kabın içerisine yoğurtları ve suyu ekleyip iyice çırpın. 2. İçerisine iyice haşlanmış ve soğutulmuş olan nohut ve buğdayı…
6 Temmuz 2021510 görüntülemeÇorba Tarifleri
Muhallebili Kadayıf Tatlısı
Tel kadayıfların daha lezzetli olması ve kuruması için bir kaç saat önceden bir kaba koyarak bekletin. Kurutulan kadayıfları şeker ve tereyağı ile…
30 Nisan 2021642 görüntülemeTatlı Tarifleri
Osmanlı Pilavı
Ilık suyun içerisine bir miktar tuz ekleyin ve pirinçleri ılık suda 10 dakika bekletin. Daha sonra bol su ile 2 dakika boyunca…
13 Nisan 2021656 görüntülemePilav Tarifleri
Tarhana Çorbası
Tenceremizin içerisine sıvı yağ, nane, salça, baharatlar ve tarhanayı ekleyip biraz karıştırarak kavuruyoruz. Dilerseniz tereyağı da kullanabilirsiniz. Suyu yavaş yavaş ilave ediyoruz…
17 Şubat 2021753 görüntülemeÇorba Tarifleri
Çıtır Simit
1. Hamurumuzu karıştırma kabına ılık su ılık süt şeker maya tuz zeytinyağı alıp karıştıralım. 2. Üzerine 4, 5 su bardağı unu ekleyip…
2 Eylül 20203969 görüntülemeHamur İşi Tarifleri
Üye OlKayıp Şifre
Kullanıcı adı
Şifre
Şifreyi Doğrula
E-Posta
Kullanıcı adı ya da E-posta