Türk

Edirne Tava Ciğeri
Ciğeri zarından ve sinirlerinden ayırarak baton şeklinde kesin ve dinlenmesi için derin dondurucu da en az 1-2 saat dinlendirin. Derin dondurucudan alıp…
12 Ağustos 20207577 görüntülemeEt Yemekleri
Cılbır
Bir tencerede su, tuz ve sirkeyi kaynatın. Bir çorba kepçesini kaynayan suyun içine batırın. Yumurtayı kepçe içindeki suya kırın. Pişince suyu süzüp…
10 Temmuz 20203012 görüntülemeAperatifler
Sarıyer Böreği
Hamur için unu yoğurma kabına alıp, ortasını havuz şeklinde açın. İçine yumurta, ayçiçeği yağı, limon suyu, tuz ve su ekledikten sonra yoğurarak…
26 Haziran 20202729 görüntülemeHamur İşi Tarifleri
Tavuk Etli Papara
Tavuğu büyük bir tencerenin içine yerleştirip üzerini geçecek kadar su ekleyin. Su kaynayana kadar orta sonrasında ise kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin.…
28 Mayıs 20204959 görüntülemeEt Yemekleri
Saç Tava
Etimizi sacın üzerine koyalım. Kendi suyunu salıp çekince, üzerine yağ ekliyoruz. Biberlerimizi doğrayıp, etlerimizi kavurmaya devam ediyoruz. Sürekli karıştırmaya özen gösterelim. Domateslerin…
29 Ağustos 20176134 görüntülemeEt Yemekleri
Çiğ Börek
Unu bir kaseye boşaltıp içine tuz, sirke ve suyu ekleyin. Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurun. 40-45 dakika nemli bez altında dinlendirmeye…
11 Nisan 20174781 görüntülemeHamur İşi Tarifleri
Üye OlKayıp Şifre
Kullanıcı adı
Şifre
Şifreyi Doğrula
E-Posta
Kullanıcı adı ya da E-posta