Karnabaharı küçük çiçeklere ayırıp yıkayın ve süzün. Soğanı ve sarımsağı kıyın. Havucu soyup halka şeklinde dilimleyin. Zeytinyağını tencereye aldıktan sonra soğanı ve…
1. Ayvaların kabuklarını soyun ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın ve bir kaba alın ardından ayvaları küçük küçük doğrayın bir tencereye ayvaları, şekeri,…
Öncelikle kıymayı ikiye bölün ve yapışmaz yüzeyli bir tavaya kıymanın yarısını alıp 2-3 kaşık su ekleyin. Orta ateşte kavurun. Kıymayı ocaktan almadan…
1. İlk olarak bir tencerenin içerisine sıcak suyu ekleyin. 2. Ardından dalları ayıklanmış ve yıkanmış olan karnabaharları suyun içerisine ekleyin. 3. Üzerine…
1. Pilav tenceresi içerisine tereyağı ve zeytinyağı alınarak kızdırılır. 2. Önceden güzel bir şekilde yıkanmış ve suyu süzülmüş olan pirinçler eklenerek 4…