Un ve dolmalık fıstığı bir tencereye alın. Kısık ateşte tahta bir kaşıkla fıstıkların rengi hafifçe dönene kadar kavurun. Tereyağını ilave edip fıstıkların…
Tencere içerisine şeker, un ve süt alınarak kısık ateşte karıştırılarak pişirilir. Muhallebi kıvamına geldikten sonra ocağın altı kapatılır ve tereyağ ile vanilya…
İlk olarak oda sıcaklığındaki milföyleri yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 dercelik fırında 20-25 dakika üzeri kızarana…
1. Ayvaların kabuklarını soyun ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın ve bir kaba alın ardından ayvaları küçük küçük doğrayın bir tencereye ayvaları, şekeri,…
İlk olarak kakao, şeker ve küçük parçalara ayrılmış çikolatayı bir kasede harmanlayın. Tereyağını tencerede eritin. Tencerenin içerisine unu ekleyip rengi sararıncaya kadar…
Tabanı için bisküvileri mutfak robotunda un haline getirip sütle yoğurun. Büyük boy bir kelepçeli kalıbın tabanına pişirme kağıdı serip bisküvili hamuru elinizle…
Margarini eritin. Yulaflı bisküvileri bir kenarda ufalayın. Bisküvilere margarin ve vanilin ekleyip iyice yoğurun. Kalıbınızın dibine bu karışımı yayın. Bir kaşık yardımı…
Unu eleyerek geniş bir kaseye serpiştirin. Ardından pudra şekerini, yumurta sarısını ve margarini küçük parçalar şeklinde ekleyin. Tahta kaşıkla, çırpma teliyle veya…
Margarini eritip soğutun. Yumurtayı bir kâsedde mikserle çırpın ve tozşeker ilave edip mikserle çırpmaya devam edin. Sütü eriyen Margarinin içine ekleyin ve…