Kategori: Et Yemekleri

Tavuk Etli Papara
İçeriğinde: 12 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Orta

Tavuk Etli Papara

28 Mayıs 2020 0 0 Yorum Yok
4959 görüntüleme
Tavuğu büyük bir tencerenin içine yerleştirip üzerini geçecek kadar su ekleyin. Su kaynayana kadar orta sonrasında ise kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzüp 2 su bardağı kadarını ayırıp sıcak olarak saklayın. Derisini ve kemiğini ayırıp etleri parmak büyüklüğünde parçalar şeklinde koparın. Yoğurt sos için, yoğurdu, kıyılmış sarımsak, tuz ve toz…
Saç Tava
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 4 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Kolay

Saç Tava

29 Ağustos 2017 0 1 Yorum Yok
6134 görüntüleme
Etimizi sacın üzerine koyalım. Kendi suyunu salıp çekince, üzerine yağ ekliyoruz. Biberlerimizi doğrayıp, etlerimizi kavurmaya devam ediyoruz. Sürekli karıştırmaya özen gösterelim. Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp etimize ekliyoruz. Ardından baharatlarımızı ilave edip karıştırıp ateşten alıyoruz.
Tereyağlı Karides Güveç
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 3 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Kolay

Tereyağlı Karides Güveç

22 Şubat 2017 0 1 Yorum Yok
5922 görüntüleme
Karidesleri su ile yıkayın, güvecin içerisine karidesleri koyun. Sarımsak istersek bunları da soyup, dilim dilim kesin ve güvecin içersine koyun. Tereyağının üzerine ekleyerek fırına verin. Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 15 dk kadar pişirin, sıcak olarak servis edin.
Fırında Norveç Uskumru
Hazırlama Süresi: 50 dakika
İçeriğinde: 5 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Kolay

Fırında Norveç Uskumru

25 Ocak 2017 0 1 Yorum Yok
4575 görüntüleme
Balıklarımızı bir güzel temizleyip ortadan yarıyoruz. İçine doğramış olduğumuz soğan ve limonları koyup yeteri miktarda tuz ve karabiber atıyoruz. Alüminyum folya ya sarıp önceden 200 derecede ısıtmış olduğumuz fırına koyup yaklaşık 35-40 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun
Kağıt Kebabı
Hazırlama Süresi: 60 dakika
İçeriğinde: 9 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Orta

Kağıt Kebabı

15 Kasım 2016 0 1 Yorum Yok
3232 görüntüleme
İri kıyılmış kırmızı biber, yarım ay biçiminde doğranmış soğan, verev doğranmış sivri biber, iri kıyılmış taze soğan ve dilimlenmiş domatesi bir kaseye alın. Eti pul biber, karabiber, kimyon, kekik ve tuzla karıştırıp, sebzeli harca katın. Kıyılmış maydanoz da ilave ettikten sonra margarini ekleyin ve karıştırın. Tepsi büyüklüğünde kestiğiniz pişirme kağıdını…
Yoğurtlu Kuzu Kebap
İçeriğinde: 10 malzeme
Kategori: Et Yemekleri
Zorluk: Kolay

Yoğurtlu Kuzu Kebap

25 Ağustos 2016 0 1 Yorum Yok
2965 görüntüleme
2 çorba kaşığı margarini tavaya alın ve eritin. Tırnak pideyi küp şeklinde doğrayın ve eriyen margarinin içine ekleyin. Kıtır olana dek pişirin. Servis tabağına alın. Ayrı bir tavada 1 çorba kaşığı margarinde rendelenmiş domatesi 5 dakika çevirin. Domates sosuna tuz, karabiber, kekik, kimyon ve pul biber ilave edin. Tırnak pideyi…
Üye OlKayıp Şifre
Kullanıcı adı
Şifre
Şifreyi Doğrula
E-Posta
Kullanıcı adı ya da E-posta