Etiket: fırında

Kuru Kayısılı Hindi Güveç
Hazırlama Süresi: 30 dakika
İçeriğinde: 8 malzeme
Kategori: Sebze Yemekleri
Zorluk: Kolay

Kuru Kayısılı Hindi Güveç

17 Haziran 2016 0 1 Yorum Yok
2084 görüntüleme
Hindi eti ve kuru kayısının aromatik tatlarını bu muhteşem tarif ile birleştirebilirsiniz. Hem de yapımı sadece 5 dakika sürüyor. Evdekiler hızınıza şaşıracak! Mantarı küp şeklinde doğrayın, domatesleri ise ikiye kesin ve geniş bir kaseye alın. Kase içerisine iri doğranmış kayısı, arpacık soğan, hindi eti, pul biber, kimyon, karabiber, tuz ekleyip…
Üye OlKayıp Şifre
Kullanıcı adı
Şifre
Şifreyi Doğrula
E-Posta
Kullanıcı adı ya da E-posta