Tavuğu büyük bir tencerenin içine yerleştirip üzerini geçecek kadar su ekleyin. Su kaynayana kadar orta sonrasında ise kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Suyunu süzüp 2 su bardağı kadarını ayırıp sıcak olarak saklayın. Derisini ve kemiğini ayırıp etleri parmak büyüklüğünde parçalar şeklinde koparın.
Yoğurt sos için, yoğurdu, kıyılmış sarımsak, tuz ve toz biberleri karıştırın.
Domates sos için, küçük doğranmış domatesi kıyılmış sarımsak ve zeytinyağı ile hiç su kullanmayıp koyulaşana kadar pişirin.
Baget ekmeği 1 santim kalınlığında dilimleyin. Fırın tepsisine dizip fafifçe gevrek olana kadar kızarmasını sağlayın. Ekmek dilimlerini hafifçe yağlanmış yuvarlak bir tepsiye sırasıyla dizin. Üzerine sıcak et suyunu gezdirin. Domates sosunun yarısını bir kaşık yardımıyla dökerek ilave edin. Üzerine de yoğurt sosunu yayın. Tavuk et parçalarını sosun üzerine dizin. Kalan domates sosunu ekleyin. Karabiber serpin. Sıcak servis yapın