İçini hazırlamakla işe başlıyoruz. Elmaları soyup bir güzel rendeleyelim ve tavaya koyup üzerine toz şeker ilave edip, suyunu çekene kadar pişirelim. Son olarak tarçını ilave edip bir güzel karıştırıp soğumaya bırakalım.
Hamuru hazırlamak için bir kaba margarini ve pudra şekerini koyup iyice karıştıralım. Üzerine sıvı yağı, yoğurdu, vanilyayı ve kabartma tozunu ilave edip karıştıralım. Üzerine azar azar unu ilave edip yumuşak kıvamlı bir hamur elde edene kadar yoğuralım.
Hamuru 3-4 parçaya bölüp yuvarlak şekilde açalım. Sonra üçgen şekilde sekiz parçaya bölelim. Hamurun geniş kısmına 1 tatlı kaşığı elmalı harçtan koyalım. Daha sonra rulo şeklinde saralım ve yağlı kağıt serili tepsiye dizelim.
Elmalı Kurabiyelerimizi önceden ısıtılmış 180° fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirelim. Soğuyan kurabiyelerimizin üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.